Na een jaar stil samenwerken achter de schermen mocht het naar buiten: we lanceren Agency Engines, hét bureau voor bureaus! Samen met Melanie Butter, Fred Moolhuijsen en Sander Verhof zijn we een nieuwe consultancy gestart, waarmee we de groei van bureaus versnellen.

Samen bieden we positionering en groeistrategie, business- en sales strategie, business operations, pr-strategie en reputatiemanagement. Bureaus kunnen met een of meer van ons werken, of met ons allemaal. Daarnaast werken we met een netwerk van specialisten. En voor een brede blik en meer perspectieven werken met een Intergenerational Diversity Panel, waar de communities PACT Worldwide, JongeHonden en RA*W bij zijn aangesloten.

In de afgelopen 12 jaar zelfstandig werken miste ik vooral het sparren en spiegelen met andere pro’s. En eigenlijk ben ik een team player, dus voelt het super logisch om de complementaire krachten te bundelen met deze professionals. We werkten al langer samen + sinds vorig jaar aan dit plan - en kwamen er steeds meer achter dat we persoonlijk ook erg goed bij elkaar passen. Hoge kwaliteit werk leveren en keihard lachen samen, topcombinatie!

Grote dank aan Jop Quirindongo voor de visual identity, Maaike Schutten en Nicole Pickett-Groen voor de copy, Mark David Weverling voor de topfoto's en Mustafa Avdic voor de website! En Lucas Boon voor het interview op Adformatie.