BERT_HAGENDOORN_2019_ERT5749_OK NEW.jpg
BERT_HAGENDOORN_2019_ERT5677_OK.jpg
BERT_HAGENDOORN_2019_ERT5749_OK NEW.jpg

Over


Over Bert Hagendoorn

SCROLL DOWN

Over


Over Bert Hagendoorn

Bert Hagendoorn

Ik zet me in voor het verder brengen van creatieve bedrijven. Dat doe ik als specialist op het gebied van merkpositionering en groeistrategie in de business to business markt. Daarnaast span ik me in om Nederlandse bedrijven als collectief in het buitenland op de kaart te zetten: zo ben ik oprichter van Dutch Digital Design, mede-organisator van de Embassy of Dutch Creativity in Cannes en initiator van creatieve events. Ook ben ik spreker op creatieve evenementen.

 

Positionering en strategie

Ik breng creatieve bedrijven verder en help ze met de volgende fase. Met mijn zes-stappen plan voor positionering, groei en communicatiestrategie. Dat geeft focus, richting, strategie, een scherper verhaal, een betere zichtbaarheid bij de juiste doelgroep en uiteindelijk een succesvollere business. Ik heb veel toonaangevende creatieve bedrijven geholpen met hun groei.

 

Dutch Digital Design

Daarnaast ben ik oprichter en voorzitter van Dutch Digital Design, het initiatief om digitaal design uit eigen land onder de aandacht te brengen in binnen- en buitenland. We geven het allerbeste digitale werk van Nederlandse ontwerpers en bureaus een podium, via publicaties, pers, sociale media en evenementen. Bij de stichting zijn 24 digitale bureaus aangesloten als partners.

 

Achtergrond

Voordat ik mijn bedrijf begon werkte ik voor Adobe op de marketingafdeling, waar ik de relaties met de creatieve industrie onderhield, events opzette en communities ondersteunde. Ook was ik voorzitter van de vereniging Adobe User Group Nederland, de grootste Adobe User Group ter wereld met meer dan 8000 leden. Daarvoor werkte ik bij Satama FlashFabriek en bureau OER, die later opgingen in Digitas. De vijf jaar daarvoor was ik hoofdredacteur van design vakblad Dzone. Voor die tijd was ik art director, multimedia designer, online creatief en grafisch vormgever. En voor mij is het creatieve pad ooit allemaal begonnen met graffiti.

 

Award jury’s

De afgelopen jaren ben ik onder andere bij de volgende awards jurylid of juryvoorzitter geweest:

Dutch Design Awards
2005, 2006, 2017 t/m 2019

SpinAwards - Design
2004 t/m 2013, 2019

The FWA - Site of the Year
2008 t/m 2013

BERT_HAGENDOORN_2019_ERT5677_OK.jpg

Contact


Samenwerken?

Ontdek wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

+31 (0)6 47262644        Contact

Contact


Samenwerken?

Ontdek wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

+31 (0)6 47262644        Contact