BERT_HAGENDOORN_2019_ERT5749_OK NEW.jpg
BERT_HAGENDOORN_2019_ERT5677_OK.jpg
BERT_HAGENDOORN_2019_ERT5749_OK NEW.jpg

OverIk geloof in de kracht
van Nederlandse creativiteit

SCROLL DOWN

OverIk geloof in de kracht
van Nederlandse creativiteit

Mijn drijfveer

Nederland heeft geweldige creatieve bedrijven die de lat in hun vak steeds hoger leggen. Ik bewonder hun ondernemerschap en hoogstaande creatieve werk. Want uiteindelijk zorgt creativiteit voor die sprankel, dat nieuwe inzicht of die supersimpele aanpak. Zeker als dat toegepast wordt in digital. Ik ben al twintig jaar thuis in de creatieve en digitale wereld. En krijg er energie van om mooie bedrijven nog verder te brengen.

 

Wat ik kan betekenen

Het is lastig om van een afstand naar je eigen bedrijf te kijken. Met mijn zes-stappenplan help ik je daarbij. Samen stellen we scherp hoe jij je onderscheidt, waar je naartoe wilt en hoe je daar het slimste komt. Als branchespecialist ben ik je sparringpartner en benchmark tegelijkertijd. Ik presenteer geen pasklare oplossingen, maar begeleid je team naar antwoorden die door iedereen gedragen worden. Dat maakt onze samenwerking op meerdere niveaus waardevol.

 

Dutch Digital Design

DDDesignnew.jpg

Naast mijn onderneming ben ik oprichter en voorzitter van de stichting Dutch Digital Design, een bundeling van krachten van 24 toonaangevende digitale bureaus. Doel van dit initiatief is om Nederlands digitaal design onder de aandacht te brengen in binnen- en buitenland. Met publicaties, pers, events en aandacht op social media geven we het beste digitale werk van Nederlandse bodem een wereldwijd podium.

 

Verbinden is de sleutel

Ik vind het leuk om mensen en bedrijven te verbinden. Dat doe ik onder meer als mede-initiator van de handelsmissie ‘Embassy of Dutch Creativity’ tijdens Cannes Lions en evenementen als Digital Dinner Amsterdam. Ook ben ik lid van de Raad van Advies van de Dutch Design Week en jureer ik voor verschillende creatieve awards, zoals Dutch Design Awards, SpinAwards en The FWA.

 

Mijn achtergrond

Sinds 2009 werk ik als zelfstandig specialist in positionering en groeistrategie. Daarvoor werkte ik als marketingconsultant voor Adobe, waar ik relaties met creatieve bedrijven onderhield, events organiseerde en communities ondersteunde. Ook was ik voorzitter van de Adobe User Group Nederland. De grootste Adobe User Group ter wereld, met meer dan 8.000 leden. Daarvoor werkte ik voor Satama en OER en was ik hoofdredacteur van designvakblad Dzone. Ik begon mijn loopbaan als designer – een logisch vervolg op waar het voor mij allemaal begon, met graffiti.

 

Award jury’s

De afgelopen jaren ben ik onder andere bij de volgende awards jurylid of juryvoorzitter geweest:

Dutch Design Awards
2005, 2006, 2017 t/m 2019

SpinAwards
2004 t/m 2013, 2019

The FWA
2008 t/m 2013

BERT_HAGENDOORN_2019_ERT5677_OK.jpg

Contact


Samenwerken?

Ontdek wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

+31 (0)6 47262644        Contact

Contact


Samenwerken?

Ontdek wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen.

+31 (0)6 47262644        Contact