Al meer dan zeven jaar werk ik voor mezelf. In die tijd heb ik mezelf flink ontwikkeld en een mooie business met prachtige klanten opgebouwd. Om dat op een goede manier online te verbeelden en te verwoorden, werd de vraag naar een nieuwe website sterker. En hier is hij dan. Ik ben er blij mee!

Meer dan zeven jaar. Als je website zo lang mee kan en er nog steeds goed uitziet, weet je dat je met het juiste bureau in zee gegaan bent. Maar dat wist ik in dit geval allang al - een van mijn klanten, designbureau Momkai.

Toch werd het na zoveel jaren tijd voor een nieuwe website: enerzijds om beter ingericht te zijn op de laatste technologische veranderingen, anderzijds op een nieuwe look en nieuwe inhoud. En dit is het resultaat: technisch ondergebracht bij Squarespace, ook qua design - maar dan wel onder wakend oog van mijn vrienden bij Momkai. Met foto's van topfotograaf Merten Snijders (die eerder ook een serie foto's voor mij maakte) en de medewerking van Superhero Cheesecake en Addikt waar we wat foto’s hebben gemaakt. En hulp op inhoudelijk en tekstueel gebied van mijn kantoorgenoten aan de Czaar Peterstraat 111: Maaike Schutten en Wouter Boon

Ik kan er weer even mee vooruit de komende jaren. Per slot van rekening is het je homebase, je digitale visitekaart, de plek waar iedereen uiteindelijk op uit komt. Ik ben er super happy mee. Iedereen die eraan meegewerkt heeft: thanks!