Ook de afgelopen maanden heb ik een aantal mooie bureaus kunnen helpen aan een goede positionering en communicatiestrategie. Hieronder een update van die projecten die opgeleverd zijn, lopende zaken en ander nieuws van dingen waar ik op dit moment mee bezig ben.

Onder de opdrachtgevers waar ik zes-stappenplan (geheel of deels) mee doorliep waren de bureaus N=5, Cake Film, Wirelab, RLVNT, Capitola, Isobar en Social Embassy. Momenteel rond ik een project af voor Wink en ben ik bezig voor kortere projecten bezig voor Achtung, Cheel en Random Studio. En binnenkort start een nieuw traject voor bureau Oddshop.

Verder was ik laatst moderator van een middag rond design en digital, georganiseerd door Adobe. Binnenkort start een serie van 3 nieuwe events in Brussel, Rotterdam en Amsterdam rond hetzelfde thema, waar ik opnieuw als moderator voor ben gevraagd. Ook deze keer werk in daarin samen met Nils Adriaans (Creatie).

Daarnaast ben ik dit jaar jurylid van de Dutch Interactive Awards bij de Company of the Year jury, en ook bij een wedstrijd van Mircrosoft en Adobe samen, de ‘Create your own website challenge’, waar ik samen met Daniel Sytsma (Achtung!) en Niels de Keizer (Fonk Amsterdam) in de jury zit.

Tot slot werk ik sinds begin dit jaar voor Dutch Digital Design nauw samen met Annemieke Deering (Dutch Digital Agencies), met wie ik ook hard bezig ben aan het Cannes Lions traject waar ik de vorige post over schreef. Het zijn drukke weken…