De afgelopen maanden stonden voor mij vooral het teken van persoonlijke omstandigheden, het verlies van mijn moeder. Maar inmiddels ben ik weer aan de slag, tijd voor een korte update van opgeleverde en lopende positionering- en communicatiestrategie-trajecten.

Sinds mijn laatste update over dit soort projecten in maart heb ik weer een aantal mooie bureaus bediend met mijn zes stappenplan om te komen tot een scherpe positionering en communicatiestrategie.

Onder de bureaus waarvoor ik dat zes-stappenplan (geheel of deels) voor deed waren Agency No9, Egotribe, Addikt, Vanderwood, Kaliber, Blauw Gras en One Shoe. Momenteel rond ik projecten af voor Vormers’ Vuur en RLVNT en ben ik een nieuw traject begonnen met N=5. Lopende communicatiestrategietrajecten zijn gaande voor bureaus als Skybox en Born05 en op korte termijn starten positioneringsprojecten voor een aantal nieuwe bureaus. Als ik de balans opmaak vanaf 2012 toen ik begon met deze expertise, staat de teller voor opgeleverde positioneringstrajecten op 20 bureaus. Een mooie lijst bureaus die ik heb mogen helpen een belangrijke stap voorwaarts te zetten.

Wil je met jouw bureau op dit moment ook graag zo’n stap zetten, op onderdelen sessies willen organiseren binnen het bureau of een workshop rond positionering of communicatiestrategie: laat het me weten.