Afgelopen week was ik te gast bij online TV zender 7 Ditches, waar ik door Lars Sørensen voor het programma Timeline geïnterviewd werd over positioneringstrajecten voor bureaus, over Dutch Digital Design en de Embassy of Dutch Creativity. Sit back and relax: 20 minuten. 


De oorzaak van het interview wat een meeting met Ronnie Overgoor een aantal weken daarvoor. We kwamen samen in de A'DAM Toren om koffie te drinken en te updaten  over elkaars bezigheden. Niet lang daarna volgde een invite voor dit interview, wat ook gaat over de dingen waar ik met Ronnie over sprak: het belang van positionering voor digitale bureaus, de ontwikkelingen rond Dutch Digital Design en ook de Embassy of Dutch Creativity. In het programma wordt gekeken naar je Timeline in social media, waar de interviewer de vragen op baseert.

Een leuke ervaring en eer aan te mogen schuiven bij deze show, die je ook goed de gelegenheid geeft je verhaal te doen, duiding te geven en vragen te beantwoorden.