Ik breng je bureau verder

In de snel veranderende wereld van creatieve en digitale business is het essentieel dat bureaus zich onderscheiden en op de juiste manier onder de aandacht komen. Ondanks het feit dat communicatie hun vak is, is het lastig om het eigen bureau van een afstand te bekijken en scherp op de kaart te zetten. Een frisse blik van buitenaf met de juiste expertise, kennis van de markt en relevante connecties kan daar goed bij helpen.

Ik help creatieve bureaus met de volgende fase van hun bedrijf. Met mijn zes-stappen plan voor positionering en communicatiestrategie, met workshops en ook begeleiding van losse brainstormsessies. Dat geeft bureaus focus, richting en strategie, een scherper verhaal, een betere zichtbaarheid bij de juiste doelgroep en uiteindelijk een succesvollere business. Ik heb al veel bureaus geholpen met hun groeistrategie. 

 
 

Mijn diensten

 

Mijn klanten

Ik werk voor verschillende toonaangevende creatieve, digitale en designbureaus uit verschillende steden in Nederland en help ze met lange en korte adviestrajecten.

 

Laatste nieuws