Cases en klantenlijst

Positionering en communicatiestrategie
Bert bouwt met het bureaus eerst aan de basis, de positionering. In nauwe samenwerking met het bureau zet Bert aan de hand van een geavanceerd 6 stappenplan een heldere positionering en communicatiestrategie neer. Dit heeft Bert gedaan voor een reeks bureaus. Cases zijn niet te delen, door het vertrouwelijke karakter van de opdrachten. Zie voor meer informatie deze pagina.

Exposure van werk, ook internationaal
Bert brengt selectief werk / campagnes onder de aandacht. Het beste is een aantal weken voordat het project live gaat, Bert te benaderen. Hij schat in of het werk potentie heeft voor aandacht in de pers, schrijf een bericht en stemt dat af, overlegt de titels en stuurt het naar zijn connecties bij de (inter)nationale pers. Cases:

Opdrachtgever: Code d’Azur
Project: KLM Must See Map
Doel: internationale exposure
Resultaat: Adsoftheworld, Adverblog, AdLand, Creativity Online, BrandChannel, Brainstorm9, Digitalbuzz, Contagious Magazine, Coloribus, Little Black Book, Popsop, Psfk, The Drum, Viralblog en meer dan 200 (!) posts internationaal.

Opdrachtgever: Achtung!
Project: Volkswagen Fanwagen
Doel: internationale exposure
Resultaat: Creativity Online, Viralblog, AdRants, Agency Spy, Ads of the World, PSFK, Popsop, Advertolog , Coloribus, W & V, nummer 1 in de AdCritic top 20 van Creativity Online en totaal meer dan 60 posts buiten Nederland alleen.

Opdrachtgever: Tribal DDB Amsterdam
Project: Philips Wake up light
Doel: internationale exposure
Resultaat: Ads of the world, Creativity Online, Marketingtribune, Amsterdam Ad Blog, Reclameweek, AdFreak, Advertolog, Coloribus, Adverfreak en veel meer.

Bert voor werkt onder meer voor de volgende bureaus – als consultant op het gebied van positionering, het begeleiden van de communicatiestrategie of het genereren van exposure voor werk:

Achtung, Addikt, Buutvrij for life, Born05, Code D’Azur, Energize, FHV BBDO, First, Fonk Mobile, Indie, Khanna Reidinga, Machine, MediaMonks, Momkai, PostPanic, Random Studio, Red Urban, Tribal DDB Amsterdam, SSSS & Orchestra, Tam Tam, Thispagecannotbefound.com, Wefilm

Geïnteresseerd in wat Bert voor jou kan betekenen? Neem dan contact op!

Optional

Spam protection

Reageren

no reactions

donderdag, maart 17, 2011

 
 
image

Bert's profiles